Profiel  
Fine Tuning, Business Events is actief op het snijvlak van strategische evenementen, communicatie en organisatieontwikkeling. Wij werken daarbij met evenementen en interventies. Die ontwikkelen en organiseren wij. Kwalitatief hoogstaand, doordacht en met een fris en eigentijds karakter.
Wij denken in vorm, sfeer, boodschap, inhoud en effect. Prikkelend en schitterend. Wij creëren voor u een passende interventie waarmee u uw doelgroep kunt bereiken, triggeren en soms zelfs kunt ontroeren. Dat doen we de ene keer 'heel basic' en dan weer heel uitbundig. Daarbij kruipen we in de huid van uw bedrijf en project.

Fine Tuning is het bedrijf van conceptontwikkelaar Michiel Bormans en werkt als projectorganisatie. Met Fine Tuning als partner krijgt u toegang tot een netwerk van professionals en specialisten op het gebied van communicatie en events. Waar specialisten gewenst zijn voor de uitvoering van de opdracht kunnen die ingezet worden. De mensen van Fine Tuning bieden u een professionele, creatieve en betrokken begeleiding.

Onze ideeën zijn onze voornaamste kracht. U kunt ons inschakelen als ideeënleverancier maar ook om de ideeën te realiseren.

Sinds 1996 zijn we ingezet bij een verandertraject, kick off bijeenkomst, jubileumtraject, opening van een pand, strategiedag, congres, relatiedag, professionaliseringstraject, interne communicatie, medewerkerfeest, teambuilding, nieuwjaarsbijeenkomst, interne campagne, bindingsprogramma en vele varianten daarop.

 

 

 Copyright 2009 - All rights reserved